december 3rd, 2012
DE conferentie 2012 (3 & 4 dec)

Het volledige programma van de Digitaal Erfgoedconferentie 2012 is bekend. Onlangs ontvingen we de bevestiging van onze vierde en laatste keynotespreker: Leon Winkler van Ubisoft (ontwikkelaar van games, waaronder Assassin’s Creed).
Keynotes
De keynotesprekers zijn dit jaar Dirk Houtgraaf (RCE), Eric Postma (Universiteit Tilburg), Dirk van Delft (Museum Boerhaave) en Leon Winkler (Ubisoft).
Download het programma van DE conferentie 2012 als PDF.
Inschrijven
Inschrijven kon tot en met maandag 26 november 2012.
Toegangsprijzen
1 dag: € 125,-
2 dagen: € 250,-
student 1 dag: € 65,-
student 2 dagen: € 100,-
Wel ingeschreven, maar geen ontvangstbevestiging?
Heb je je al ingeschreven via het online inschrijfformulier, maar nog geen mail met een ontvangstbevestiging gekregen? Laat het ons weten via den@den.nl. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.
DE conferentie 2012: Beter Weten!
DE conferentie 2012 vindt plaats op maandag 3 en dinsdag 4 december 2012 in De Doelen, Rotterdam. Het thema is dit jaar ‘Beter Weten! – Interactie erfgoed en wetenschap’. Tijdens deze zevende editie van de Digitaal Erfgoedconferentie staat de vraag centraal hoe erfgoedinnovatie en wetenschap elkaar beïnvloeden. Met andere woorden: “what can

science do for you and what can you do for science?” DEN organiseert DE conferentie 2012 in samenwerking met CATCHPlus.

Kijk voor meer informatie op www.den.nl/DEconferentie2012.
Programma
In het programma van DE conferentie 2012 worden onder andere de resultaten opgenomen van CATCHPlus-projecten. Maar het programma is breder: diverse sprekers tonen de hele caleidoscoop van aspecten die met wetenschap en digitaal erfgoed samenhangen. Van digitalisering en dataverrijking tot crossmediaal onderzoek in de digitale geesteswetenschappen. Van e-erfgoed tot e-humanities en instellingen op het breukvlak van erfgoed en wetenschap, zoals de diverse science centra en de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW).
Blijf op de hoogte!
SlideShare | DEconferentie